Přeskočit na obsah

Než vyrazíte na Silvestrovský běh 2023 v Chebu. Kde zaparkovat a další důležité informace před startem

Přátelé, milovníci běhu a všichni, kdo si chtějí poslední den roku 2023 užít naplno! Ano, právě teď, kdy se starý rok chýlí ke svému závěru a my všichni očekáváme příchod nového roku plného nadějí a příslibů, je zde příležitost rozloučit se se starým rokem ve velkém stylu. A jak jinak bychom měli tento den oslavit, než aktivně, s radostí a v dobré společnosti?

Jak už je tradicí, spolek Rozběhnito.cz pro vás i letos připravil oblíbenou sportovní akci, která se stala neodmyslitelnou součástí silvestrovských oslav mnoha z nás. Ano, mluvíme o Silvestrovském běhu, který nás každoročně svolává, abychom si společně při běhu užili poslední hodiny starého roku.

Pokud jste z těch, kteří mají v plánu vyrazit do Chebu, aby se zúčastnili tohoto sportovního svátku, pak vám jistě nemusíme říkat, jak důležité je být připraven. Cheb se na vás těší a město již pulsuje v očekávání stovky běžců, kteří svými kroky rozehřejí zimní ulice a přivítají nový rok s radostí v srdci.

Nicméně, než se vydáte na start, nezapomeňte si důkladně přečíst všechny informace, které jsou pro vaši účast na běhu nezbytné. Věnujte pozornost detailům jako je čas startu, trasu, kterou se budete ubírat a dalším důležitým informacím níže.

Také nezapomínejte na bezpečnostní opatření a dodržování pravidel pořadatele, abychom všichni mohli den strávit v radosti a bez nehod. Ať už běžíte pro zábavu, pro osobní výzvu nebo s cílem překonat svůj rekord, pamatujte, že Silvestrovský běh je především o sdílení dobré nálady a vstřícnosti k ostatním účastníkům.

A tak, milí běžci, nechť vás poslední den roku 2023 nalezne ve skvělé kondici, s úsměvem na tváři a připravenými na zážitek, který se stane krásnou tečkou za starým rokem. Užijte si každý kilometr, každý krok a každý dech, který vás bude provázet po trase. Ať je Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz pro vás nezapomenutelnou zkušeností, která vám dodá sílu a motivaci do nového roku.

Vidíme se na startu!

Datum konání

neděle 31. prosince 2023

Místo konání (zázemí)

Městská sportovní hala v Chebu (U Stadionu 1, Cheb – odkaz na mapě)

Vstup do zázemí

Vstup do zázemí bude možný přes dva vchody z ulice U Stadionu (viz obrázek). U vstupů budou viditelné cedule.

Časový harmonogram

9:00 – otevření registrací (sportovní haly)

10:20 – konec registrace a prezence

10:30 – start

14:00 – konec akce/uzavření sportovní haly

Registrace a prezence

Na místě je možná registrace pro nově příchozí!

Registrační stánky budou otevřené od 9:00. Všichni online registrovaní s provedenou platbou se dostaví ke stánku ONLINE PREZENCE. Zde potvrdí svou účast a obdrží účastnické číslo. Nově registrovaní vyplní připravenou přihlášku a registrují se u stánku NOVÉ REGISTRACE. Po úhradě a odevzdání přihlášky obdrží účastnické číslo. Upozorňujeme, že online registrovaní musí mít v době své prezence uhrazenou registraci. Jinak musí nově vyplnit přihlášku a uhradit startovné ve výši startovného na místě. U stánků se registrují a prezentují úplně všichni účastnicí (běžci, chodci, cyklisté, koloběžkáři, děti).

Účastnické číslo

Každý registrovaný dostane účastnické číslo, které musí mít připevněno na viditelné části těla (ideálně na břiše). Tímto číslem se prokážete v případě výzvy pořadatelů u občerstvovacích míst a na základě prokázání obdržíte v cíli účastnickou medaili.

Úschovna

Od 9:00 do 14:00 bude v zázemí fungovat úschovna věcí. Každý účastník bude podepsán na tašku.

Občerstvení

Každý účastník má nárok na občerstvení. Občerstvovací stanice budou na cyklostezce (u odbočky na turistickou stezku), u poutním areálu a v zázemí akce. V označeném sektoru bude občerstvení zdarma (ovoce, zelenina, slané, sladké). Na místě bude k zakoupení také točené pivo, nealkoholické pivo, dobrá káva apod..

Trasa

Celková trasa akce vede od sportovní haly až k poutnímu areálu Maria Loreto a zpět. U poutního areálu bude stanice svozu (tzv. „silvestrovské taxi“). Odtud vás pořadatelé odvezou zpět do místa startu. Trasu lze také absolvovat k občerstvovací stanici na cyklostezku a zpět. Trasa bude značena fáborky (červené) a na cestě budou šipky. Podobu trasy naleznete níže.

Upozornění! První kilometr se poběží za doprovodu policie po ulici v provozu. Dbejte prosím pokynům pořadatelů. Cyklisté a koloběžkáři se ve startovním koridoru řadí dopředu! Od Hájů (cyklostezka) je pak pohyb volný.

Svoz „silvestrovské taxi“

U poutního areálu bude zřízena zastávka svozu. Svoz bude zajištěn auty pořadatelů. Všechna auta budou označena na palubní desce. Zastávka bude vyznačena na příslušném stromu u areálu. Svoz je možné zajistit i pro koloběžky nebo jízdní kola.

Šatna, wc a sprchy

Ve sportovní hale jsou k dispozici dámské i pánské šatny se sprchou. Součástí zázemí je samozřejmě i WC.

Pamětní medaile

První 500 registrovaných účastníků má nárok na pamětní medaili. Tu obdržíte v cíli (ve sportovní hale). Prokázat se musíte účastnickým číslem.

Tombola o ceny

Každý účastník se může zapojit do tomboly o ceny. Do tomboly se zapojíte vypsáním svého čísla na papírek u tomboly po doběhnutí. Od 11:30 se bude tombola losovat každých 15 minut. Ve 13:30 proběhne losování o hlavní cenu (jízdní kolo).

Parkování

Pro parkování je v okolí sportovní haly dostatek míst. Doporučujeme využít velké parkoviště asfaltový plac (cirkusy) za stadionem. Neparkujte prosím na místech, která nejsou pro parkování určena.

Trasa